Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a dat, pentru a doua oara, cu subsemnatul in fata procurorilor anticoruptie din Ploiesti.
El a fost audiat intr-un dosar in care este acuzat de presupuse infractiuni de coruptie. Boscodeala
Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, a dat, pentru a doua oara, cu subsemnatul in fata procurorilor anticoruptie din Ploiesti.
El a fost audiat intr-un dosar in care este acuzat de presupuse infractiuni de coruptie. Boscodeala a ajuns sa fie audiat de procurorii anticoruptie, dupa ce consilieri ai Aliantei D.A. PNL-PD l-au acuzat ca ar fi vandut un teren de 8.000 de metri patrati, apartinand municipalitatii, sub pretul pietei.
Potrivit reclamantilor, suprafata situata la iesirea din municipiul Buzau, ar fi fost cumparata de societatea unui consilier local al PSD cu 2,2 euro metrul patrat. In urma vanzarii, consilierii Aliantei D.A. au depus o plangere la Parchetul Judetean Buzau, cercetarile fiind preluate, ulterior, de PNA Ploiesti. Boscodeala a fost chemat sa dea lamuriri in acest caz in urma cu aproape o luna, la inceputul acestei saptamani fiind chemat din nou la audieri.
Conform declaratiilor procurorului sef al PNA Ploiesti, Viorel Stefanescu, ancheta in acest caz nu s-a incheiat, iar in ceea ce-l priveste pe primarul Constantin Boscodeala vor fi facute si alte verificari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.