In penultima zi de derulare a ofertei publice primare de actiuni a societatii Flamingo International, s-au subscris peste 21,9 milioane actiuni, de 1,28 de ori mai mult decat numarul pus in vanzare, de 17 milioane actiuni, conform datelor SSIF Prime
In penultima zi de derulare a ofertei publice primare de actiuni a societatii Flamingo International, s-au subscris peste 21,9 milioane actiuni, de 1,28 de ori mai mult decat numarul pus in vanzare, de 17 milioane actiuni, conform datelor SSIF Prime Transaction. Cele mai multe actiuni, in numar de 8,16 milioane, au fost subscrise la pretul maxim din oferta, de 24.000 de lei pe actiune, in timp ce un volum de 7,01 milioane actiuni a fost subscris la 19.000 de lei pe actiune. Un alt volum mai mare, de 2,12 milioane actiuni, a fost cumparat la pretul minim, de 18.000 de lei pe actiune. Oferta Flamingo International se incheie azi, la ora 13.00, brokerii estimand si pentru ultima zi un nou val de subscrieri semnificative.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.