Comitetul Executiv al FRF a aprobat in sedinta de ieri schimbarea formei juridice si a denumirilor unor cluburi. Astfel, incepand cu 1 iulie 2005, FC Dinamo 1948 SA Bucuresti, FC Politehnica Iasi SA, FC Otelul Galati SA, FC National SA Bucuresti, FC
Comitetul Executiv al FRF a aprobat in sedinta de ieri schimbarea formei juridice si a denumirilor unor cluburi. Astfel, incepand cu 1 iulie 2005, FC Dinamo 1948 SA Bucuresti, FC Politehnica Iasi SA, FC Otelul Galati SA, FC National SA Bucuresti, FC Brasov SA, FC 2005 SA Pitesti si FC Sporting Club SA Vaslui vor inlocui vechile cluburi, care, de altfel, vor fi dezafiliate. Acest lucru inseamna, practic, spalarea "pacatelor" financiare ale acestor grupari, in sezonul viitor ele putand activa fara probleme in ligile din care fac parte, fara a mai fi speriate de mai-marii zile cu fiscul si, implicit, cu executarea silita, pentru neplata datoriilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.