Florin Bratu este asteptat sa soseasca astazi la Nantes pentru a-si clarifica situatia. Atacantul transferat de la Galatasaray pentru doua milioane de euro nu intra in calculele antrenorului Serge Le Dizet pentru noul sezon, dupa ce in campionatul ab
Florin Bratu este asteptat sa soseasca astazi la Nantes pentru a-si clarifica situatia. Atacantul transferat de la Galatasaray pentru doua milioane de euro nu intra in calculele antrenorului Serge Le Dizet pentru noul sezon, dupa ce in campionatul abia incheiat a jucat doar in 13 partide (doar sapte ca titular). Aflat in Romania, Bratu a vizitat acum doua saptamani baza Pro Rapid, declarand ca ar fi dispus sa revina in Giulesti, chiar si sub forma de imprumut. Tot pentru un sezon este dorit insa si de Dinamo, oficialii "cainilor rosii" fiind deja in tratative cu FC Nantes. "Canarii" prefera insa ca Bratu sa fie vandut definitiv sau sa fie imprumutat tot in Franta, fie si la o echipa din Ligue 2. Totusi, tinand cont ca Bratu este impresariat de "Becali&Popescu", cea mai probabila varianta pentru atacantul de 25 de ani este un imprumut pentru un sezon la Dinamo, club la care Giovanni Becali va deveni presedinte executiv de la 1 iulie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.