Dosarul penal privind moartea violenta a maicutei de la Manastirea "Sfanta Treime" Tanacu a fost preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ieri, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica au plecat la Vaslui p
Dosarul penal privind moartea violenta a maicutei de la Manastirea "Sfanta Treime" Tanacu a fost preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ieri, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica au plecat la Vaslui pentru efectuarea cercetarilor si luarea masurilor procedurale ce se impun in aceasta cauza. Irina Cornici, 23 de ani, a murit in chinuri groaznice, dupa ce preotul Petru Corogeanu impreuna cu alte patru calugarite, au tinut-o trei zile legata cu lanturi pe o cruce de lemn, fara mancare si cu un calus in gura. Desi au sustinut, ulterior, ca tanara era posedata de diavol, medicii specialisti au confirmat ca aceasta suferea de schizofrenie si ca ar fi trebuit sa urmeze un tratament adecvat. Cei cinci au fost pusi, deja, sub urmarire penala si sunt cercetati, deocamdata, in stare de libertate, deoarece nu s-a facut incadrarea juridica a faptei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.