Alte doua victime, ranite grav in explozia din cartierul Colentina, au murit ieri la spital, din cauza ranilor profunde si care le-au cuprins aproape toata suprafata corpului, ceea ce ridica la patru numarul celor ce si-au pierdut viata in urma defla
Alte doua victime, ranite grav in explozia din cartierul Colentina, au murit ieri la spital, din cauza ranilor profunde si care le-au cuprins aproape toata suprafata corpului, ceea ce ridica la patru numarul celor ce si-au pierdut viata in urma deflagratiei de vineri.
Cristea Pitigoi (50 de ani) - aflat in ingrijirea medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca - a fost operat vineri, in ziua internarii, fiind plasat apoi in sectia de Reanimare. Pitigoi a suferit arsuri de gradele trei si patru pe tot corpul, dar si mai multe traumatisme. El a decedat ieri dimineata.
Anca Turuc - a doua persoana ranita grav in urma exploziei de vineri dimineata, initial internata tot la Spitalul Floreasca - a fost transferata la Spitalul de Chirugie Plastica, Reparatorie si Arsuri. Ea avea arsuri de gradele trei si patru pe tot corpul, iar medicii suspectau ca are si o fractura de bazin. Potrivit unor surse medicale, femeia a incetat din viata la inceputul saptamanii.
Explozia s-a produs vineri, in jurul orei 7.15, cel mai probabil cand trei angajati ai atelierului de incaltaminte de pe strada Nicolae Apostol au intrat in cladire si au aprins lumina. Explozia a afectat mai multe imobile, autoritatile stabilind ca doua din aceste cladiri sa fie demolate, din cauza riscurilor de prabusire. Un autoturism parcat in curtea atelierului a fost aruncat de suflu la peste zece metri distanta.
Doi tineri care locuiau in casa de langa atelierul de incaltaminte si-au pierdut viata in explozie. Marius Macioi (23 de ani) a murit in ambulanta, facand stop cardio-respirator inainte de a ajunge la Spitalul "Sfantul Pantelimon". Fata - al carui cadavru a fost scos dintre daramaturile casei - se numea Clementina Lupu si avea 23 de ani.
Sapte persoane au fost ranite, din care doar sase au fost spitalizate, ultima primind ingrijiri medicale in ambulatoriu. Trei raniti - Marin Moroi (73 de ani), Maria Moroi (72 de ani) si Maria Stan (72 de ani) - au fost internati, imediat dupa explozie, la Spitalul "Sfantul Pantelimon". Sora patronului atelierului de incaltaminte, Ana Costache (23 de ani), si angajatii Anca Turuc si Cristea Pitigoi au fost dusi la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.