Corneliu Vadim Tudor i-a trimis ieri o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care il asigura ca PRM sprijina organizarea alegerilor anticipate, ca singura cale pentru asanarea vietii politice romanesti. Atitudinea lui Vadim este destul
Corneliu Vadim Tudor i-a trimis ieri o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu, in care il asigura ca PRM sprijina organizarea alegerilor anticipate, ca singura cale pentru asanarea vietii politice romanesti. Atitudinea lui Vadim este destul de curajoasa, intrucat evenimentele din ultima perioada din cadrul partidului au adus o oarecare confuzie in randul electoratului traditional. Potrivit ultimelor sondaje, PRM se poate baza pe doar 8 la suta din voturile romanilor. Vadim este insa convins ca institutele de sondare dezinformeaza, iar formatiunea sa cumuleaza in realitate 15 la suta din electoratul cu drept de vot.
Cu toate acestea, la alegerile din noiembrie trecut, PRM a obtinut doar 13 la suta din voturile alegatorilor, cu mult mai putin decat anticipau liderii formatiunii conduse de Corneliu Vadim Tudor. Chiar si acesta din urma a inregistrat o performanta, negativa insa, fiind pentru prima oara cand a obtinut un scor inferior partidului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.