Garda Civila spaniola a desfiintat, la Valencia, o banda de falsificatori de carduri bancare, arestand 13 persoane, printre care se numara si mai multi romani. Banda era formata din romani, bulgari, francezi si spanioli, care au fost acuzati de sustr
Garda Civila spaniola a desfiintat, la Valencia, o banda de falsificatori de carduri bancare, arestand 13 persoane, printre care se numara si mai multi romani. Banda era formata din romani, bulgari, francezi si spanioli, care au fost acuzati de sustragerea a aproximativ 100.000 de euro. Membrii Garzii Civile au efectuat mai multe descinderi la domiciliile acestora, confiscand aproximativ 300 de carduri false, masini de plastifiere, calculatoare, programe informatice, scannere si camere video si foto. Reteaua actiona in mai multe provincii din Spania si avea numeroase conexiuni in Franta, iar Garda Civila a anuntat ca aceasta era una dintre cele mai importante retele de falsificare a cartilor de credit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.