Comisia pentru acordarea licentei de agent de jucator din cadrul FRF a decis ieri, in unanimitate de voturi, retragerea licentei de impresar pentru Marcel Puscas (foto), Rodion Camataru si Andreea Traistariu, informeaza FRF. Decizia a fost luata deoa
Comisia pentru acordarea licentei de agent de jucator din cadrul FRF a decis ieri, in unanimitate de voturi, retragerea licentei de impresar pentru Marcel Puscas (foto), Rodion Camataru si Andreea Traistariu, informeaza FRF. Decizia a fost luata deoarece cei trei nu si-au reinnoit polita de asigurare. In comunicatul FRF se arata ca federatia ii va scoate pe cei trei impresari din tabelul agentilor de jucatori si va informa FIFA despre aceasta hotarare. "N-am mai facut cerere pentru a-mi prelungi licenta pentru ca nu m-a mai interesat. Trebuia sa platesc o garantie de 150.000 de euro si nu avea rost, fiindca oricum nu ma mai intereseaza aceasta profesie", ne-a declarat ieri Marcel Puscas. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.