Noua conducere a PSD este hotarata sa opereze cat mai multe schimbari posibile. Printre primele decizii s-a numarat si cea de schimbare a simbolisticii culorilor folosite de partid pana acum. Astfel, ieri, la briefingul de dupa sedinta Biroului Perma
Noua conducere a PSD este hotarata sa opereze cat mai multe schimbari posibile. Printre primele decizii s-a numarat si cea de schimbare a simbolisticii culorilor folosite de partid pana acum. Astfel, ieri, la briefingul de dupa sedinta Biroului Permanent National, la sediul partidului din Kiseleff, Mircea Geoana a invitat presa intr-o sala noua de conferinte, colorata in rosu si albastru, renuntandu-se astfel la exclusivitatea albastrului de Voronet. Pata de rosu a fost teoretic preluata de la socialistii europeni, doar ca in Romania, combinarea celor doua nuante este mai cunoscuta ca simbol al echipei de fotbal Steaua, proaspata campioana a Romaniei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.