Liderii PSD s-au intrecut ieri in a transmite mesaje catre membrii coalitiei aflate la guvernare, in special inspre PD. Presedintele PSD, Mircea Geoana, declara ieri cu cateva ore inainte ca textul motiunii sa fie citit in plenul celor doua Camere al
Liderii PSD s-au intrecut ieri in a transmite mesaje catre membrii coalitiei aflate la guvernare, in special inspre PD. Presedintele PSD, Mircea Geoana, declara ieri cu cateva ore inainte ca textul motiunii sa fie citit in plenul celor doua Camere ale Parlamentului ca "o sa mai existe voturi strict aritmetice din afara grupurilor parlamentarilor PSD si PRM care au anuntat deja votarea motiunii". "Mizam pe interesul unor parlamentari din arcul guvernamental care sa ne impartaseasca ingrijorarea noastra in privinta reformelor propuse de Executiv", a mai precizat liderul PSD.
Mult mai categoric s-a dovedit a fi deputatul PSD Codrin stefanescu, care a declarat ca are informatii sigure ca PD va vota motiunea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.