Un caz inedit a avut loc in satul Cerneti, comuna simian din Mehedinti, unde chiar cu 2 zile inainte de a avea loc ceremonia casatoriei a doi tineri, mireasa a fugit si nu a mai fost de gasit. Mirele, baiat descurcaret, la nici 24 de ore dupa ce logo
Un caz inedit a avut loc in satul Cerneti, comuna simian din Mehedinti, unde chiar cu 2 zile inainte de a avea loc ceremonia casatoriei a doi tineri, mireasa a fugit si nu a mai fost de gasit. Mirele, baiat descurcaret, la nici 24 de ore dupa ce logodnica sa a dat bir cu fugitii, i-a si gasit acesteia o inlocuitoare. Deoarece pregatirile pentru nunta erau finalizate si invitatiile trimise, nimeni nu a mai dat inapoi.
Rudele mirelui au inceput cautarile unei fete care sa ii tina locul miresei si spre surprinderea tuturor sambata dimineata pe usa bisericii mirele a intrat la brat cu noua sa aleasa, careia rochia de mireasa, pantofii si voalul i-au venit de minune.
Tinerii casatoriti nu s-au mai prezentat la oficiul de stare civila, deoarece cu zece zile inainte de ziua stabilita Ilie Floricica (ginerele) a depus actele necesare casatoriei, dar cu prima logodnica, nu cu cea pe care a gasit-o ulterior. "Tinerii nu s-au mai prezentat la ofiterul de stare civila, nu cunoastem cauzele" a declarat primarul comunei simian, Constantin Armasu. Preotul din satul Cerneti a organizat o slujba speciala, slujitorul Domnului citindu-le tinerilor din Biblie, fara pirostrii pe cap.
Nunta a tinut trei zile, iar dupa ce s-a strigat darul, mireasa nu a fugit si nici nu a fost furata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.