Luciano Moggi, directorul executiv al lui Juventus Torino, va face in cateva zile o oferta oficiala lui AS Roma pentru transferul lui Antonio Cassano, pentru 15 milioane de euro, plus cedarea definitiva a lui Adrian Mutu. Moggi se va intalni cu Franc
Luciano Moggi, directorul executiv al lui Juventus Torino, va face in cateva zile o oferta oficiala lui AS Roma pentru transferul lui Antonio Cassano, pentru 15 milioane de euro, plus cedarea definitiva a lui Adrian Mutu. Moggi se va intalni cu Franco Sensi, presedintele romanilor, pentru perfectarea acestei afaceri. Conform presei italiene, venirea lui Cassano la Juventus este aproape sigura, caz in care "Briliantul" va trece la AS Roma. Este insa posibil ca Mutu sa ajunga la Fiorentina, daca Roma va dori unul sau multi dintre jucatorii imprumutati aici de Juventus: Miccoli, Maresca si Chiellini. Daca va ajunge la Roma, Mutu nu are prea multe sanse de a juca alaturi de Chivu. Capitanul Nationalei este dorit insistent de Juventus si Inter Milano, insa ar putea ajunge chiar la Real Madrid. Daca Inter il va aduce de la Madrid pe Samuel, atunci Real va demara tratativele pentru Chivu, sustine presa italiana. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.