Municipiul Campulung va plati dobanda aferenta celui de-al optulea cupon al obligatiunilor emise de municipalitate incepand de maine, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica dobanzile cuven
Municipiul Campulung va plati dobanda aferenta celui de-al optulea cupon al obligatiunilor emise de municipalitate incepand de maine, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica dobanzile cuvenite la sediul unde au subscris in perioada 22-30 iunie. Rata dobanzii pentru cel de-al optulea cupon este de 10,5 la suta pe an, iar valoarea dobanzii este de 10.733,33 lei pe obligatiune. Totodata, se va plati si 20 la suta din valoarea principalului, respectiv suma de 200.000 de lei pe obligatiune. Pentru cel de-al noualea cupon, rata dobanzii este de 9,8 la suta pe an. Data de referinta pentru cel de-al noualea cupon este de 17 septembrie, iar data de plata este de 22 septembrie. Valoarea dobanzii celui de-al noualea cupon este de 4.855,555 lei pe obligatiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.