Sindicalistii din Serbia ameninta cu greva generala dupa ce angajatii tot mai multor firme sunt supusi testelor la detectorul de minciuni. Ei trebuie sa raspunda la intrebari de genul "Va place de seful vostru?", "Va ganditi sa va schimbati locul de
Sindicalistii din Serbia ameninta cu greva generala dupa ce angajatii tot mai multor firme sunt supusi testelor la detectorul de minciuni. Ei trebuie sa raspunda la intrebari de genul "Va place de seful vostru?", "Va ganditi sa va schimbati locul de munca?" sau "Sunteti loiali companiei pentru care lucrati?". Aceste teste sunt oferite de firme de securitate care dau asigurari ca detectorul poate fi pacalit doar in filme. in urma testelor, a rezultat ca femeile ar fi mai cinstite in afaceri si mai susceptibile de a pastra informatii confidentiale despre firma la care lucreaza.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.