Portarul Traian Marc, care a evoluat ultima oara la FC Brasov, a semnat ieri un contract pe o perioada de trei sezoane cu "Poli" Unirea Iasi. Marc, component al echipei nationale "under 21" si de serviciile caruia s-a interesat si Dinamo, s-a aflat i
Portarul Traian Marc, care a evoluat ultima oara la FC Brasov, a semnat ieri un contract pe o perioada de trei sezoane cu "Poli" Unirea Iasi. Marc, component al echipei nationale "under 21" si de serviciile caruia s-a interesat si Dinamo, s-a aflat in tratative cu Polideportivo Ejido (liga a doua spaniola) si RC Strasbourg (prima liga franceza), insa nu a reusit sa ajunga la un acord cu nici una dintre acestea. Alte cluburi care au mai fost interesate de achizitionarea portarului in varsta de 22 de ani sunt Aris Salonic, FC Rostov si Samara. Liber de contract, Marc nu a mai evoluat la nici o echipa in ultimele patru luni, grila sa de transfer fiind de 40.000 de dolari. Clauza de reziliere a contractului cu gruparea ieseana va fi anul viitor de 75.000 de dolari, iar peste doi ani de 100.000 de dolari. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.