Anchetatorii care se ocupa de cazul tinerei calugarite care a murit crucificata la Manastirea "Sfanta Treime" din comuna vasluiana Tanacu le-au audiat pe cele patru maicute care au legat-o pe victima. Acestea au luat intreaga vina asupra lor, spunan
Anchetatorii care se ocupa de cazul tinerei calugarite care a murit crucificata la Manastirea "Sfanta Treime" din comuna vasluiana Tanacu le-au audiat pe cele patru maicute care au legat-o pe victima. Acestea au luat intreaga vina asupra lor, spunand ca ele au avut initiativa de a o lega pe fata. Moartea Irinei Cornici a starnit un scandal de proportii. Tanara, care fusese diagnosticata cu schizofrenie, a murit dupa ce a fost supusa unui ritual de exorcizare. Cand Irina a facut o criza, preotul Daniel Corogeanu a tinut, timp de mai multe zile, slujbe "pentru deposedarea de diavol". in final, Irina a intrat in stare de soc si a murit in drum spre spital. Ea a fost inmormantata ieri. Maicutele si preotul sunt cercetati pentru lipsire de libertate urmata de moartea victimei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.