ITALIA, play-off promovare-retrogradare, semifinale (retur) * PAUL CODREA (foto) a fost titular pentru AC Torino, 2-1 acasa cu Ascoli. Codrea a fost schimbat in minutul 76 de Conticchio. Torino a castigat si in prima mansa, scor 1-0, si va mai juca f
ITALIA, play-off promovare-retrogradare, semifinale (retur) * PAUL CODREA (foto) a fost titular pentru AC Torino, 2-1 acasa cu Ascoli. Codrea a fost schimbat in minutul 76 de Conticchio. Torino a castigat si in prima mansa, scor 1-0, si va mai juca finala turneului pentru promovare cu Perugia, pe 23 iunie (turul, in deplasare) si pe 26 iunie (returul, acasaa).
SPANIA, Segunda Division, etapa a 42-a (ultima)
* LAURENTIU ROSU a fost titular pentru Recreativo Huelva, 4-4 in deplasare cu Gimnastic Tarragona. Rosu a fost schimbat la pauza de J. Xavi. Recreativo a terminat sezonul pe locul 5 * COSTEL GALCA nu a jucat pentru UD Almeria, 1-0 acasa cu Real Murcia, echipa de la care a lipsit CATALIN MUNTEANU, indisponibil pentru sase luni dupa o interventie chirurgicala. Almeria a terminat pe locul 14, iar Real Murcia, pe locul 12 * BOGDAN MARA a lipsit de la Polideportivo Ejido, 3-1 in deplasare cu Ciudad de Murcia. Ejido a terminat pe locul 13 * Au promovat in Primera Division trei echipe, fiecare cu cate 76 de puncte (departajate de meciurile directe si de golaveraj): Cadiz, Celta Vigo si Deportivo Alaves.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 12-a * ADRIAN IENCSI (integralist) si FLORIN SOAVA (din minutul 60 in locul lui Boiarintev) au jucat pentru Spartak Moscova, 3-1 in deplasare cu Torpedo Moscova, echipa de la care a lipsit CRISTIAN DANCIA * ERIK LINCAR a fost titular pentru Amkar Perm, 1-3 in deplasare cu TSKA Moscova. Lincar a primit un cartonas galben si a fost schimbat de Bahtin in minutul 76
* POMPILIU STOICA a intrat in minutul 86 pentru FC Moscova, 2-2 in deplasare cu Zenit St. Petersburg. Stoica l-a inlocuit pe Kiricenko * CRISTIAN TUDOR a intrat in minutul 61 pentru Alania Vladikavkaz, 0-3 in deplasare cu Lokomotiv Moscova. Tudor l-a inlocuit pe Daraselia. IULIAN TAMES n-a fost nici macar rezerva pentru Alania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.