Primarul general Adriean Videanu va semna azi, impreuna cu Liu Qi, secretarul comitetului municipal din Beijing al Partidului Comunist Chinez, protocolul de infratire intre cele doua capitale. Documentul prevede, printre altele, dezvoltarea relatiilo
Primarul general Adriean Videanu va semna azi, impreuna cu Liu Qi, secretarul comitetului municipal din Beijing al Partidului Comunist Chinez, protocolul de infratire intre cele doua capitale. Documentul prevede, printre altele, dezvoltarea relatiilor de cooperare si schimburi de experienta in domeniul afacerilor, comertului, stiintei si tehnologiei, culturii, educatiei, sportului, sanatatii, specializarii de personal etc. De asemenea, va fi semnat si un protocol de donatie de carti catre Biblioteca Metropolitana din Bucuresti.
Pentru a marca infratirea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a hotarat ca un bulevard si o strada sa primeasca numele capitalei chineze.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.