Constantin Micu (75 ani), din Melinesti-Dolj, a ajuns, duminica seara, in stare grava la Urgenta Spitalului Judetean din Craiova, dupa ce a fost muscat de un vecin. Victima povesteste ca se afla cu animalele la pascut, cand s-a intalnit cu Constantin
Constantin Micu (75 ani), din Melinesti-Dolj, a ajuns, duminica seara, in stare grava la Urgenta Spitalului Judetean din Craiova, dupa ce a fost muscat de un vecin. Victima povesteste ca se afla cu animalele la pascut, cand s-a intalnit cu Constantin Duican (58 ani), cu care era in conflict pentru un teren. "Era mort de beat. A venit la mine si a inceput sa ma loveasca cu pumnii, dupa care m-a muscat de mai multe ori de picior si mi-a provocat multe rani", spune Micu, care nu a putut scapa de "canibal" decat dupa ce l-a altoit cu bata de cateva ori. Ambii au fost internati la Neurochirurgie. Politistii au deschis o ancheta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.