Viitorul antrenor al Stelei, ucraineanul Oleg Protasov, 41 de ani, a sosit ieri in Romania la ora 14.30, insotit de oficialul Mihai Stoica.
imbracat degajat, cu blugi, sacou si camasa alb-albastra, Protasov a afisat o mina relaxata, desi a
Viitorul antrenor al Stelei, ucraineanul Oleg Protasov, 41 de ani, a sosit ieri in Romania la ora 14.30, insotit de oficialul Mihai Stoica.
imbracat degajat, cu blugi, sacou si camasa alb-albastra, Protasov a afisat o mina relaxata, desi a fost luat prin surprindere de marea de ziaristi care-l astepta la Otopeni.
Exprimandu-se stangaci in limba engleza, Oleg Protasov a tinut sa sublinieze un singur aspect: "stiu totul despre Steaua sau, cel putin, suficient cat sa ma descurc pentru ca, in ultimele zile, am vizionat casete si am analizat inregistrari cu meciurile campioanei voastre. Pot spune ca mi-am facut deja o impresie despre nucleul de jucatori de la Steaua", a declarat noul tehnician din Ghencea.
Cu lectia gata facuta, Oleg l-a urmat apoi pe MM si, inainte sa urce intr-un Audi ultimul racnet, ex-sovieticul a acordat cateva autografe, a mai zambit de doua ori in fata camerelor de luat vederi, dupa care a incheiat: "Sunt bucuros ca am venit in Romania pentru a pregati Steaua. Chiar acum ne grabim sa mergem la patron (n.r. Gigi Becali) pentru a discuta si cu el detaliile contractului. Daca nu intervin cine stie ce probleme neprevazute, semnam actele si apoi va stau mai mult timp la dispozitie. Oricum, nu ma tem de un esec la Steaua, pentru ca imi place jocul ofensiv si sunt convins ca voi avea rezultate". Oleg Protasov este primul antrenor al Stelei, angajat de Gigi Becali, care are un contract ferm cu gruparea din Ghencea. (Florin Saiu)



Bani fara numar



La iesirea din vila lui Becali, dupa 30 de minute de discutii, patronul Stelei a fost tinut de ziaristi pentru declaratii circa 20 de minute.
in tot acest timp, oarecum mirat, Protasov s-a uitat la zecile de jurnalisti care inconjurasera Maybach-ul lui Gigi. A stat insa linistit pana ce Becali a demarat, dupa care i-a facut semn soferului sau sa plece. Cele doua personaje aproape ca au blocat circulatia pe soseaua Pipera - Tunari, numeroase automobile oprindu-se pentru a-l vedea pe Becali. Finantatorul Stelei si ucraineanul au parasit vila, au mers in Cartierul Francez pentru a pranzi si au luat apoi calea Hotelului Marriott, acolo unde se afla birourile Stelei, pentru parafarea actelor.



"Protasov are usa casei mele deschisa oricand"

"inca nu a semnat contractul, o va face azi (n.r. ieri). Am discutat si ne-am inteles bine, deci semnatura e o simpla formalitate", a spus Gigi, care a dezvaluit de ce l-a invitat pe Protasov in vila sa: "L-am primit la mine acasa pentru ca Oleg face deja parte din familia Stelei. Are usa casei mele deschisa oricand".
Gigi a marturisit ca il va umple de bani pe fostul international sovietic in cazul in care acesta va avea rezultate: "Daca va avea performantele lui Mourinho cu FC Porto (n.r. lusitanul a casigat Liga Campionilor in 2003), Protasov o sa castige mai multi bani decat portughezul. Poate chiar si 2,5 milioane $". Becali a povestit si cateva franturi din discutiile avute cu noul antrenor al Stelei. "I-am spus obiectivele: campionatul, Cupa si Liga si a fost de acord. Mi-a mai spus ca vrea sa fie respectat de toata lumea si a promis ca-i va respecta si el pe toti", a spus patronul, care a declarat ca ucraineanul i-a facut o impresie placuta: "E un altfel de om. Nu-i ca noi. E foarte linistit si stie ce vrea de la viata".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.