Antrenorul ucrainean, Oleg Protasov, a sosit ieri la Bucuresti unde aseara tarziu urma sa aiba o intalnire cu patronul Stelei pentru finalizarea negocierilor si parafarea contractului.
Protasov a avut deja o runda de discutii cu presedintele
Antrenorul ucrainean, Oleg Protasov, a sosit ieri la Bucuresti unde aseara tarziu urma sa aiba o intalnire cu patronul Stelei pentru finalizarea negocierilor si parafarea contractului.
Protasov a avut deja o runda de discutii cu presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, cu care a ajuns la un acord de principiu, asa ca sunt toate sansele ca ucraineanul sa fie azi prezentat oficial.
De altfel, tehnicianul a inceput deja sa studieze echipa din Ghencea pe casete video pentru a afla cat mai multe amanunte despre viitorii sai elevi.
Dupa cum a marturisit, Protasov este genul de antrenor care tine la disciplina si le cere fotbalistilor un angajament total. "Uneori explodez cand un fotbalist face ce nu trebuie in teren sau altceva decat i-am spus. Nu voi tolera acte de indisciplina. Fiecare trebuie sa fie constient ca tot ceea ce fac este in interesul echipei pentru ca antrenorul este principalul responsabil pentru rezultate", spune ucraineanul.
"Imi place jocul ofensiv, cu toate liniile. Jucatorii trebuie sa se miste continuu. Mingea sa circule rapid si actiunile ofensive sa fie cat mai des finalizate", declara Protasov. O declaratie pe placul suporterilor stelisti, care, chiar daca l-au avut la inima si pe fostul antrenor Walter Zenga, un tehnician ce punea apararea pe primul plan, ar vrea ca Steaua sa revina la o tactica ofensiva.
"Steaua este un club renumit. Am acceptat propunerea de a pregati formatia Steaua deoarece consider ca este un pas important in cariera mea. Vom incerca sa incepem cat mai bine noul sezon competitional", a spus Protasov.
Oleg Protasov va fi insotit la Steaua de un preparator fizic alaturi de care va lucra in Ghencea. Ucraineanul va incerca in urmatoarea perioada perfectarea unor transferuri importante, dupa ce lotul campioanei a fost serios subtiat in acest sezon.
Ca antrenor, Protasov a pregatit, in sezonul 1998-1999, formatia elena de liga secunda FC Veria. In sezonul 2002/2003 a ajuns la Olympiakos Pireu cu care a castigat campionatul Greciei, fiind demis in sezonul urmator. In decembrie 2004 a fost numit antrenor la echipa cipriota AEL Limassol, pe care a pregatit-o trei luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.