Guvernul a adoptat, in sedinta din 15 iunie, o modificare a Ordonantei de Urgenta (OUG) prin care se modifica OUG 68 din 2004 privind unele masuri in domeniul Invatamantului, informeaza sursa citata. Actul normativ recent adoptat de Executiv introduc
Guvernul a adoptat, in sedinta din 15 iunie, o modificare a Ordonantei de Urgenta (OUG) prin care se modifica OUG 68 din 2004 privind unele masuri in domeniul Invatamantului, informeaza sursa citata. Actul normativ recent adoptat de Executiv introduce pe lista angajatilor cu statut de personal didactic auxiliar functiile de administrator financiar cu studii superioare de scurta durata, laborant cu studii superioare de scurta durata, laborant debutant cu studii medii, pedagog scolar cu studii superioare, pedagog scolar cu studii superioare de scurta durata, maestru de balet, dans corepetitor si maestru de studii - balet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.