Compania imobiliara Asco Properties negociaza cu mai multe fonduri de investitii straine vanzarea unui teren cu o suprafata de 200.000 de metri patrati si destinatie rezidentiala, situat in comuna Balotesti din apropierea municipiului Bucuresti, la u
Compania imobiliara Asco Properties negociaza cu mai multe fonduri de investitii straine vanzarea unui teren cu o suprafata de 200.000 de metri patrati si destinatie rezidentiala, situat in comuna Balotesti din apropierea municipiului Bucuresti, la un pret de pornire de 4,2 milioane euro, relateaza Mediafax.
Potrivit Asco Properties, terenul va putea fi utilizat pentru derularea unui proiect rezidential privind constructia unor vile cu o suprafata totala de 200.000 de metri patrati, cu o valoare estimata, la un pret de 250-400 euro pe metru patrat construit, de pana la 90,6 milioane euro. Ulterior, vilele vor putea fi vandute la preturi de pana la 1.200 de euro pe metru patrat construit, ceea ce ar asigura investitorilor o profitabilitate de 165%, potrivit Asco Properties.
De asemenea, terenul aflat in proprietatea unui fond de investitii din strainatate poate fi cumparat si parcelat, la costuri de 24-26 euro pe metru patrat, si revandut ulterior la preturi cuprinse intre 40 si 60 de euro pe metru patrat, arata Asco Properties.
"Proiectul Greenwood se incadreaza in trendul de maturizare a pietei de real-estate, determinata atat de presiunea unei cereri in crestere, cat si de nivelul ridicat de profesionalism impus de cerintele fondurilor de investitii straine si a developerilor imobiliari care sunt din ce in ce mai activi in Romania", se arata intr-un comunicat al companiei imobiliare. Compania detine dreptul exclusiv de vanzare a terenului. Asco Properties este o companie imobiliara specializata in tranzactii cu terenuri si dezvoltator pe piata terenurilor, cu experienta in derularea proiectelor de viabilizare si reparcelare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.