Compania International Business Machines (IBM) a anuntat, saptamana trecuta, extinderea ofertelor si programelor express destinate intreprinderilor mijlocii si disponibile in toata Europa.
Noile oferte ale companiei pentru acest segment, in n

Compania International Business Machines (IBM) a anuntat, saptamana trecuta, extinderea ofertelor si programelor express destinate intreprinderilor mijlocii si disponibile in toata Europa.
Noile oferte ale companiei pentru acest segment, in numar de 10, includ noul IBM Express managed Serviced, solutii POS (point of sales) pentru distribuitorii cu amanuntul, un portofoliu extins IBM Product Lifecycle Management si noi servere express si statii de lucru cu o putere mare.
In plus, compania a anuntat ca partenerii sai de afaceri de top au dezvoltat 15 solutii "Built on IBM Express Portfolio", destinate sa ajute sectorul intreprinderilor mici si mijlocii (IMM). IBM a angajat o investitie de 300 de milioane de dolari in noile servicii, programe, consultanta si instruire pentru a ajuta partenerii de afaceri sa obtina o crestere a oportunitatilor de profit pe piata IMM.
"Sectorul intreprinderilor mijlocii este unul pe care IBM il priveste cu mare seriozitate. In Europa de Est, tranzitia catre o economie de piata a condus la o adevarata explozie a numarului de intreprinderi mici si mijlocii. Peste 50 la suta dintre firmele medii considera ca tehnologia informatiei va fi mult mai importanta pentru atingerea tintelor pe care si le-au fixat, anul viitor", a precizat Cécile Arnaud, Express Program Manager IMM pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) in cadrul IBM.

18.000 de noi clienti in noua luni

Pawel Sobczak, Manager of Software Channels pentru IMM si Telesales, raspunzand de Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa (CEMA), in cadrul Software Group, a amintit faptul ca IBM a castigat, prin solutiile sale Express Software peste 18.000 de noi clienti in noua luni.
"Extrem de important pentru noi este rolul pe care il au partenerii nostri de afaceri, in dezvoltarea solutiilor pentru clientii nostri. Consideram ca aceasta este abordarea corecta a acestui sector, deosebit de important pentru noi, al intreprinderilor mici si mijlocii", a declarat Laurentiu Oftez, Customer Sales Manager in cadrul IBM Romania. Compania a anuntat, de asemenea, introducerea a trei noi servicii flexibile si administrate modular, destinate IMM, orientate spre securizarea intreprinderii si a datelor, randamentul angajatilor, fiabilitatea si administrarea tehnologiei informatiei. Astfel, societatile romanesti pot opta pentru IBM Express Managed Security Services pentru securitatea e-mail-ului, care intercepteaza si afiseaza mesajele care contin virusi, spam sau imagini pornografice. De asemenea, IBM Express Enhanced ServiceSuite ofera servicii de performanta industriala pentru recuperarea componentelor hardware, completat cu o gama larga de servicii optionale de suport, iar IBM Output Management Services permite externalizarea si administrarea componentelor periferice (imprimante, copiatoare, fax-uri, scannere etc.).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.