Un elicopter apartinand unei firme private a cazut vineri seara in apele East River, la cateva blocuri distanta de sediul ONU din New York. Elicopterul Sikorsky S-76, avand la bord doi piloti si sase pasageri, abia decolase de cateva secunde in momen
Un elicopter apartinand unei firme private a cazut vineri seara in apele East River, la cateva blocuri distanta de sediul ONU din New York. Elicopterul Sikorsky S-76, avand la bord doi piloti si sase pasageri, abia decolase de cateva secunde in momentul cand s-a prabusit in apa. Unul dintre piloti se afla in stare grava din cauza apei patrunse in plamani. Cauzele accidentului inca nu au fost stabilite.
El a survenit insa la trei zile dupa ce un alt elicopter, de aceasta data avand la bord turisti australieni si francezi, a cazut in aceeasi zona, imediat dupa ce decolase pentru un tur aerian al metropolei. sase turisti si pilotul au fost atunci raniti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.