Mihai Stoica l-a convins ieri pe ucraineanul Oleg Protasov sa semneze un contract pe doua sezoane cu Steaua, a anuntat agentia elena de stiri "Sportline". Stirea a fost confirmata si de postul de radio Super Sport FM, care a anuntat ca negocierile pu
Mihai Stoica l-a convins ieri pe ucraineanul Oleg Protasov sa semneze un contract pe doua sezoane cu Steaua, a anuntat agentia elena de stiri "Sportline". Stirea a fost confirmata si de postul de radio Super Sport FM, care a anuntat ca negocierile purtate in vila de la Atena a lui Protasov, care si-a dat acordul de principiu, urmand ca in acest week-end sa ajunga la Bucuresti si sa parafeze intelegerea cu Gigi Becali. Patronul din Ghencea a confirmat aceste informatii. "Protasov este noul antrenor. Nu stiu daca a semnat ceva acolo, dar nu e important asta. Noi am batut palma. Am vorbit cu el la telefon si mi-a spus conditiile lui, iar eu am fost de acord cu tot. Am batut palma, gata, Steaua are antrenor!", a declarat Gigi Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.