Pepe va deveni moderator de televiziune. Desi iubita lui Oana Zavoranu a incheiat filmarile la prima telenovela romaneasca, cuplul nu va avea parte de o vacanta prelungita pentru ca latin-lover-ul va prezenta o productie de divertisment estivala, af
Pepe va deveni moderator de televiziune. Desi iubita lui Oana Zavoranu a incheiat filmarile la prima telenovela romaneasca, cuplul nu va avea parte de o vacanta prelungita pentru ca latin-lover-ul va prezenta o productie de divertisment estivala, aflata in pregatire la Antena 1.
Emisiunea va avea multi invitati si o multime de surprize placute pentru telespectatori. "Cred ca formatul mi se potriveste manusa, nu trebuie sa interpretez un rol, ci sa fiu eu, tocmai de aceea cred ca emisiunea va avea succes.
Fiecare editie a emisiunii va fi ca o petrecere in sine, cu iz exotic si cu multe vedete care imi sunt prietene", spune Pepe increzator.
In ceea ce priveste succesul de care se bucura la public, Pepe recunoaste ca notorietatea l-a schimbat in bine. "Am devenit mai calm, mai ingaduitor, mai amabil, stau de vorba cu toti cei care ma opresc pe strada. Aveam un comportament nonconformist in urma cu cativa ani", adauga Pepe razand.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.