Valentin Nastase, fundasul lui Bologna, se afla pe lista antrenorului Carlo Mazzone cu jucatorii care vor executa, daca va fi nevoie, loviturile de departajare in partida retur cu FC Parma, programata maine seara, in barajul pentru mentinerea in Seri
Valentin Nastase, fundasul lui Bologna, se afla pe lista antrenorului Carlo Mazzone cu jucatorii care vor executa, daca va fi nevoie, loviturile de departajare in partida retur cu FC Parma, programata maine seara, in barajul pentru mentinerea in Serie A. Fundasul roman este anuntat titular, urmand sa fie folosit tot pe postul de fundas dreapta. In tur, la Parma, Bologna a invins cu scorul de 1-0. La cantonamentul lui Bologna de la Casteldebole a fost prezent si vicepresedintele clubului, Tommaso Gazzoni Frascara, care, dupa ce a vorbit cu jucatorii si cu antrenorii, le-a strans mana fundasilor Nastase si Torrisi. In alta ordine de idei, AC Torino, cu Paul Codrea titular, a invins joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe Ascoli, in prima mansa a semifinalelor barajului pentru promovarea in Serie A. Prestatia mijlocasului roman a fost apreciata de presa peninsulara. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Quagliarella, in minutul 32. Codrea, care a primit un cartonas galben, a evoluat pe intreaga durata a partidei. In cea de-a doua semifinala, Perugia a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0 pe Treviso. Partidele retur se vor disputa duminica. Invingatoarele acestor doua intalniri vor disputa finala barajului pentru promovarea in Serie A. Castigatoarea finalei va promova direct in prima liga, in timp ce invinsa va mai juca un meci de baraj cu invingatoarea partidei din barajul pentru mentinerea in Serie A, dintre Bologna si FC Parma. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.