In loc de un rege plamadit din geniul lui Shakespeare sau un artist adancit in indoielile si framantarile conditiei sale, Marcel Iures este, la Teatrul Bulandra, Henric al IV-lea. Un barbat care duce o iluzorie existenta de suveran. Iures, care s-a m
In loc de un rege plamadit din geniul lui Shakespeare sau un artist adancit in indoielile si framantarile conditiei sale, Marcel Iures este, la Teatrul Bulandra, Henric al IV-lea. Un barbat care duce o iluzorie existenta de suveran. Iures, care s-a mai intalnit cu Ciulei, in "Visul unei nopti de vara" si "Hamlet" - sintetizeaza semetia unui cap incoronat, meditatia unui actor pe marginea rolului sau, durerea unei vieti care nu a putut fi traita, forta unei decizii irevocabile. El este sustinut de o distributie buna, din care fac parte Camelia Maxim, Andreea Bibiri, Razvan Vasilescu, Cornel Scripcaru, Serban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Valentin Popescu, Mihai Verbitchi, Catalin Fartaes si Emanuel Parvu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.