Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca vrea sa treaca de grupele Ligii Campionilor si sa ajunga in primavara europeana, informeaza site-ul oficial al gruparii ucrainene. Echipa Sahtior Donetk a invins, joi, pe teren propriu,
Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca vrea sa treaca de grupele Ligii Campionilor si sa ajunga in primavara europeana, informeaza site-ul oficial al gruparii ucrainene. Echipa Sahtior Donetk a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, formatia Dinamo Kiev, intr-un meci din etapa a XXX-a, ultima a campionatului Ucrainei. Sahtior Donetk, la care sunt legitimati jucatorii romani Cosmin Barcauan, Flavius Stoican, Razvan Rat si Ciprian Marica, a cucerit titlul, cu 80 de puncte, si va evolua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "Sunt bucuros ca mi-am indeplinit promisiunea de a o aduce pe Sahtior in top. Multumesc tuturor adversarilor si in special formatiei Dinamo Kiev, care a fost cel mai puternic contracandidat. Castigarea titlului este un pas spre Liga Campionilor, acest lucru demonstreaza ca suntem la un nivel bun. Principalul nostru obiectiv va fi sa trecem de grupele Ligii Campionilor si, implicit, sa ne calificam in primavara europeana", a spus Lucescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.