Laura Stoica a demonstrat, joi seara, in Music Club, ca ''S-a schimbat''. Cantareata a revenit sub lumina reflectoarelor cu un look ceva mai indraznet si un nou stil muzical.
Noul material discografic, editat de TVR Media, contine 8 piese la
Laura Stoica a demonstrat, joi seara, in Music Club, ca ''S-a schimbat''. Cantareata a revenit sub lumina reflectoarelor cu un look ceva mai indraznet si un nou stil muzical.
Noul material discografic, editat de TVR Media, contine 8 piese la care solista a lucrat un an de zile, impreuna cu compozitori si orchestratori de prima mana: Bobita Stoica, Emanuel Fisa, Mike Godoroja.
Si pentru ca Laura vrea schimbare pe toata linia, ea se joaca si cu versurile, asa ca sapte dintre piesele de pe CD sunt semnate de ea. Cea de-a opta, "Mereu ma ridic", este scrisa de Zoia Alecu. Melodia amintita e pusa in valoare si de un videoclip de zile mari, filmat intr-un loc inedit, o pista de carting.
Laura Stoica este un artist care revine dupa o perioada relativ lunga de tacere, dar in care nu a stat nici un moment. "Mi-am luat o pauza de vocalize", spune Laura, glumind. "Am simtit nevoia sa imi canalizez energiile si catre alte domenii. Am incercat sa vad daca ma pricep si la altceva decat la muzica, asa ca am trecut la actorie si la afaceri. Dar muzica e un microb de care nu pot si nu vreau sa scap", adauga ea. Pe plan sentimental, dupa o relatie furtunoasa cu omul de televiziune Emil Gradinescu, Laura crede ca si-a gasit fericirea alaturi de un coleg de trupa. Pe Cristi, Laura l-a cunoscut la o sala de repetitii si i-a trebuit un an de zile pana sa realizeze ca el e acel barbat inteligent la care visase toata viata. Pentru ca, dupa cum spun si versurile uneia dintre piesele sale, "atunci cand l-a cunoscut nu mai credea de mult in iubire".
In urma cu cateva zile, cei doi au schimbat inelele de logodna, si pentru ca pe 21 iunie vor implini sapte luni de cand sunt impreuna, se pregatesc de o vacanta de miere la Balcic.
In prezent, Laura, care de ceva timp isi face mana ca actrita la Teatrul din Ploiesti, nu mai are decat un singur regret, ca nu a reusit sa o joace pe Elisabeta I, personajul sau istoric preferat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.