Reorientarea muzicala a Danielei Györfi catre manele i-a atras, pe langa criticile de rigoare, si cateva contracte pe bani buni. Asta o dovedeste si faptul ca Daniela a ajuns sa stea mai mult prin strainatate decat in Romania. Cantareata va pleca, i
Reorientarea muzicala a Danielei Györfi catre manele i-a atras, pe langa criticile de rigoare, si cateva contracte pe bani buni. Asta o dovedeste si faptul ca Daniela a ajuns sa stea mai mult prin strainatate decat in Romania. Cantareata va pleca, in aceasta sambata, in Germania, la München, unde va canta la petrecerea privata a unui om de afaceri roman. Inainte de a parasi meleagurile mioritice, Daniela va fi prezenta la emisiunea "Traiasca berea", ce se va difuza, astazi, de la ora 17.00, la National TV.
Interpreta, care va face in cadrul emisiunii si cateva marturisiri, nu va veni cu mana goala, ci cu noul ei partener de scena, Gabi de la Oradea, cei doi alegand sa isi lanseze, in fata lui Dan Helciug, noua lor melodie, intitulata "Numai tie".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.