CFR Cluj va intalni astazi pe teren propriu de la ora 18 pe FK Vetra Vilnius (Lituania), in primul tur al Cupei UEFA-Intertoto. In cadrul aceleiasi competitii, Gloria Bistrita va intalni in deplasare, de la aceeasi ora, tot in primul tur, pe Olimpiak
CFR Cluj va intalni astazi pe teren propriu de la ora 18 pe FK Vetra Vilnius (Lituania), in primul tur al Cupei UEFA-Intertoto. In cadrul aceleiasi competitii, Gloria Bistrita va intalni in deplasare, de la aceeasi ora, tot in primul tur, pe Olimpiakos Nicosia. In alta ordine de idei, CFR Cluj va testa un atacant spaniol care evolueaza in Segunda Division, jucatorul fiind recomandat oficialilor clubului roman de Bogdan Mara de la Polideportivo Ejido. "Va sosi vineri seara, la Cluj si urmeaza sa vedem ce calitati are. Ne-a fost recomandat de Bogdan Mara", a declarat ieri Iuliu Muresan (foto), presedintele lui CFR. Pe de alta parte Athletic Bilbao va avea doi trimisi la meciul ardelenilor cu FK Vetra . Spaniolii vor juca in turul secund al competitiei cu castigatoarea dintre CFR si Vetra. "Ne-au anuntat ca vor veni doi tehnicieni: antrenorul secund si inca unul. Athletic este o echipa puternica si ne dorim foarte mult sa o aducem la Cluj in urmatorul tur", a spus Muresan. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.