Solistul Mircea Rusu, ales primar in comuna mureseana Band in urma cu un an, cand a candidat din partea PSD, a trecut ieri la PNL, declarandu-se impresionat de modul de lucrul al prefectului (PNL) la ultimele inundatii din judet. Anuntul a fost facut
Solistul Mircea Rusu, ales primar in comuna mureseana Band in urma cu un an, cand a candidat din partea PSD, a trecut ieri la PNL, declarandu-se impresionat de modul de lucrul al prefectului (PNL) la ultimele inundatii din judet. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa comune, la care au participat presedintele PNL Mures, deputatul Eugen Nicolaescu, prefectul liberal de Mures, Ciprian Minodor Dobre si Mircea Rusu. Dupa ce in primele luni ale acestui an primarul din Band a reclamat in conferinte de presa ale PSD controale pe care le considera abuzive, dictate de prefectul de Mures, Mircea Rusu a sustinut ieri ca a discutat cu oamenii din cele 11 sate ce tin de Band, care au fost placut impresionati de modul de lucru al prefectului la ultimele inundatii. Rusu sustine ca in urma discutiilor cu acestia a decis sa treaca la PNL, mai ales ca intotdeauna a fost atras de ideile liberale. Contactat pentru a comenta trecerea lui Rusu la PNL, presedintele PSD Mures, Ovidiu Natea, a spus ca "la artisti exista o anumita labilitate". "La Band, la Taureni, la Bogata sau la Raciu sunt controale saptamanale. Pleaca unii, vin altii. La artisti exista o anumita labilitate si cred ca la anumite presiuni unii cedeaza, iar altii nu", a declarat Natea. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.