Gigi Becali a confirmat ieri ca s-a despartit fara scandal de Dorinel Munteanu, veteranul de 37 de ani care a anuntat ca nu mai doreste sa continue in Ghencea dupa un an si jumatate. "Dorinel a spus ca va da o declaratie in care va spune ca nu a lucr
Gigi Becali a confirmat ieri ca s-a despartit fara scandal de Dorinel Munteanu, veteranul de 37 de ani care a anuntat ca nu mai doreste sa continue in Ghencea dupa un an si jumatate. "Dorinel a spus ca va da o declaratie in care va spune ca nu a lucrat cu nici un patron asa corect, cinstit si sincer ca mine si ca vom ramane prieteni totdeauna. Daca-mi parea rau, nu pleca de la Steaua. Eu i-am spus: "Dorinele, ca jucator, s-a incheiat contractul, la revedere, multumesc pentru ce ai facut, am castigat lupta impreuna". Ca antrenor, nici nu a fost discutia sa fie el antrenorul Stelei. I-am spus: "Dorinele intri si tu in discutie, intr-un fel, in echipa tehnica", dar i-am spus si ca sunt in negocieri cu cativa antrenori straini. Ca jucator, nu ma mai intereseaza, pentru ca eu consider ca pe postul ala, care este unul greu, este nevoie de un jucator tanar", a adaugat Becali. Internationalul roman este in discutii avansate cu CFR Cluj, unde ar putea prelua postul de antrenor principal, urmand sa mai si joace un sezon. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.