O spargere spectaculoasa a avut loc, in urma cu cateva zile, intr-un depozit al firmei Hunter Vip de pe bd. Carol din Capitala. Hotul a spart zidul locuintei sale pentru a intra in garsoniera de langa el, in care se aflau depozitate costume vanatores
O spargere spectaculoasa a avut loc, in urma cu cateva zile, intr-un depozit al firmei Hunter Vip de pe bd. Carol din Capitala. Hotul a spart zidul locuintei sale pentru a intra in garsoniera de langa el, in care se aflau depozitate costume vanatoresti si articole de pescuit ale societatii Hunter Vip.
Cu ajutorul unui ciocan, Stelian Popa (47 ani) a facut o gaura in perete cu diametrul de 70 cm si a intrat alaturi. Dupa ce a umplut mai multe genti cu bunurile aflate in incapere, el a revenit in locuinta sa. Apoi, timp de mai multe zile nu a mai fost de gasit. Furtul a fost descoperit de angajatii societatii, care au anuntat Sectia 8.



A folosit manusi pentru a nu fi prins

"L-am filat mai multe zile si am reusit sa-l prindem in flagrant atunci cand a intrat a doua oara in depozitul firmei. Nu lasase nici o urma. Folosise o pereche de manusi de pescuit sustrase de acolo", spune subcomisarul Robert Ababei, adjunctul Sectiei 8. Prejudiciul in valoare de 110 milioane lei a fost recuperat in proportie de 20%.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.