Compania indiana IndiGo a anuntat ieri achizitionarea a 100 de aparate Airbus A320, pentru o suma de peste sase miliarde de dolari, se arata intr-un comunicat AP. Acest nou contract ridica la peste 200 de aparate comenzile primite de constructorul ae

Compania indiana IndiGo a anuntat ieri achizitionarea a 100 de aparate Airbus A320, pentru o suma de peste sase miliarde de dolari, se arata intr-un comunicat AP. Acest nou contract ridica la peste 200 de aparate comenzile primite de constructorul aeronautic european cu ocazia Salonului de la Bourget.
IndiGo, care va intra in posesia avioanelor incepand din 2006, este o companie rezultata din asocierea firmei InterGlobe Entreprise cu omul de afaceri indian Rakesh Gangwal, fost cadru director la United Airlines, Air France si US Airways.
Este de remarcat faptul ca acest contract va duce aproape la dublarea flotei interne de avioane a Indiei, flota ce, in prezent, numara 150 de aparate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.