Tot ceea ce se stie, la care se adauga intrebarile care isi asteapta raspunsul, despre rapirea jurnalistilor romani in Irak, este publicat in aceste zile de Editura Ziua. Declaratii in exclusivitate, analize, editoriale, detalii aparent lipsite de im
Tot ceea ce se stie, la care se adauga intrebarile care isi asteapta raspunsul, despre rapirea jurnalistilor romani in Irak, este publicat in aceste zile de Editura Ziua. Declaratii in exclusivitate, analize, editoriale, detalii aparent lipsite de importanta, informatii socante, au fost inregistrate pe zile si ore de redactorii editurii in cele doua volume ale cartii OSTATICII. Volumul I trateaza DRAMA JURNALISTILOR de-a lungul zilelor de penitenta si prezinta eforturile autoritatilor pentru eliberare. Volumul II este intitulat ELIBERAREA. OPERATIUNEA BAGDAD si ofera amanuntele spectaculoase ale eliberarii. Informatiile au fost furnizate de redactiile ZIUA si GARDIANUL.
Nu pierde ocazia de a intra in posesia singurei lucrari in care gasesti totul despre jurnalistii rapiti. Comenzi on-line la www.editura.ziua.ro; tel/fax 021 315 0244; Email: editura@ziua.ro Pret 40 lei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.