Selectionerul Victor Piturca socheaza din nou pe toata lumea. Concluziile zilei de ieri: Mirel Radoi e ca si dat afara de la nationala, Cornel Dinu - dat in judecata pentru ca l-a criticat dupa meciul de la Rotterdam, iar presa - "vinovata ca atata
Selectionerul Victor Piturca socheaza din nou pe toata lumea. Concluziile zilei de ieri: Mirel Radoi e ca si dat afara de la nationala, Cornel Dinu - dat in judecata pentru ca l-a criticat dupa meciul de la Rotterdam, iar presa - "vinovata ca atata spiritele". "Indiferent de ce decizie se va lua (n.r. Radoi va fi judecat luni de Comisia de Disciplina a FRF), din punctul meu de vedere va fi greu sa mai vina la nationala cat timp sunt eu selectioner. stiu eu, poate daca va avea un parcurs fantastic in Liga Campionilor, poate va fi Maradona, va marca goluri, va juca formidabil, atunci poate voi fi obligat sa-l iert. insa nici prestatia lui din ultimul timp n-a fost una pe placul meu", a spus Piti, referindu-se la Radoi.
Selectionerul a explicat: "A plecat din cantonament fara sa aiba permisiunea mea sau a vreunui conducator al Federatiei. Acesta e un gest peste care eu nu pot trece. intr-adevar, a avut ceva probleme, il durea genunchiul piciorului stang. A discutat in ziua plecarii cu doctorul, apoi cu mine. Nu a avut nimic de comentat, dupa care, inainte cu o jumatate de ora de a ne deplasa spre aeroport, a parasit cantonamentul", a afirmat antrenorul Romaniei. Piti a mentionat ca il doare gestul lui Mirel: "E un jucator pe care eu l-am adus in fotbalul mare, eu l-am lansat, eu am discutat cu Boloni sa-l urmareasca atunci si sa fie selectionat. E dureros ca tocmai un jucator de suflet a facut acest gest. Ar fi fost titular cu Olanda".
in privinta lui Dorinel Munteanu, lucrurile sunt clare pentru Piti: "il convoc si daca va pleca la Cluj".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.