Un copil de origine canadiana a fost ucis in urma unei operatiuni care a permis eliberarea altor 28 de elevi luati ostatici la o scoala internationala din Siem Reap, in nord-vestul Cambodgiei. "Luarea de ostatici s-a incheiat ieri, dupa circa 6 ore,
Un copil de origine canadiana a fost ucis in urma unei operatiuni care a permis eliberarea altor 28 de elevi luati ostatici la o scoala internationala din Siem Reap, in nord-vestul Cambodgiei. "Luarea de ostatici s-a incheiat ieri, dupa circa 6 ore, in urma unei interventii in forta a politiei. Potrivit martorilor si unor responsabili locali, cei circa 29 de copii de varsta prescolara, tinuti ostatici la International School of New York, erau de circa 15 cetatenii, inclusiv japonezi, australieni si americani. Patru din autorii luarii de ostatici au fost arestati, iar doi au fost ucisi in timpul operatiunii. Siem Reap gazduieste o importanta comunitate de expatriati care lucreaza in special in domeniul turismului si al asistentei umanitare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.