Ex-comisarul european pentru Extindere, Gunther Verheugen, ne sare in ajutor. El a declarat ca Romania si Bulgaria nu trebuie sa sufere in urma votului negativ de la referendumurile din Franta si Olanda privind Constitutia. "Abia am semnat tratatele
Ex-comisarul european pentru Extindere, Gunther Verheugen, ne sare in ajutor. El a declarat ca Romania si Bulgaria nu trebuie sa sufere in urma votului negativ de la referendumurile din Franta si Olanda privind Constitutia. "Abia am semnat tratatele care prevad ca Romania si Bulgaria vor adera in 2007. Cu ce Dumnezeu au gresit de atunci bulgarii si romanii?", s-a intrebat el.


Ministrul justitiei, Monica Macovei, cunoscuta pentru opiniile sale privind independenta justitiei, nu s-a putut abtine intr-un recent caz in care a fost implicata o judecatoare si si-a exprimat public satisfactia privind primul verdict al unei instante. Demnitarul ar fi trebuit sa stie ca are obligatia legala de a nu face comentarii publice despre un proces aflat in curs de desfasurare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.