Deputatii ar putea fi chemati la lucru si in timpul vacantei. Potrivit democratului Cristian Radulescu nu este exclus ca, la propunerea coalitiei guvernamentale, sa se organizeze o sesiune extraordinara in luna iulie pentru a fi parcurse si adoptate
Deputatii ar putea fi chemati la lucru si in timpul vacantei. Potrivit democratului Cristian Radulescu nu este exclus ca, la propunerea coalitiei guvernamentale, sa se organizeze o sesiune extraordinara in luna iulie pentru a fi parcurse si adoptate proiectele de lege aflate pe ordinea de zi si cele primite in ultimele zile de la Guvern. Deputatul PD a precizat ca, la Comisiile Permanente, sunt in lucru 54 de proiecte de lege, alte 12 au fost primite miercuri la Camera, si ar mai putea fi primite si altele, in situatia in care mai sunt doar cateva zile pana la incheierea sesiunii ordinare.
Radulescu a apreciat ca, in aceste conditii, va fi necesara organizarea unei sesiuni extraordinare in luna iulie "pentru teme care nu pot fi rezolvate pana la vacanta".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.