Primul Salon National de Psihologie s-a deschis ieri la Sala Polivalenta din Capitala. Consultatiile vor fi gratuite atat pentru adulti, cat si pentru copii, pana duminica. La Salon sunt standuri speciale pentru copiii "naravasi" care nu stau locului
Primul Salon National de Psihologie s-a deschis ieri la Sala Polivalenta din Capitala. Consultatiile vor fi gratuite atat pentru adulti, cat si pentru copii, pana duminica. La Salon sunt standuri speciale pentru copiii "naravasi" care nu stau locului, bat alti copii si sau alte probleme. Pentru ei se ofera gratis consultatie prin pictura, arta si teatru. "Daca un copil foloseste mult culorile negru si maro, inseamna ca il supara ceva, este agresiv si bate alti copii. Daca mazgaleste mai mult cu verde sau albastru inseamna ca este relaxat, dar nici prea mult nu este bine pentru ca inseamna ca sunt prea calmi", ne-a declarat psihologul Daniela Gheorghe, de la Fundatia Internationala pentru Copil si Familie. Unul dintre cele mai cautate standuri a fost cel care "exploreaza vise". Interpretarea se face stiintific si afli si de ce ai visat urat sau frumos.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.