Romanii de la bloc au primit vesti proaste despre cotele de intretinere: se vor scumpi cu 28%. Virgil Ramba, directorul general al RADET, a anuntat ca si detinatorii de centrale termice proprii vor fi taxati in plus, cu cateva milioane lei pe an, pen
Romanii de la bloc au primit vesti proaste despre cotele de intretinere: se vor scumpi cu 28%. Virgil Ramba, directorul general al RADET, a anuntat ca si detinatorii de centrale termice proprii vor fi taxati in plus, cu cateva milioane lei pe an, pentru protejarea mediului. Ministerul Mediului, Garda de Mediu, Administratia Fondului de Mediu au negat cu hotarare existenta unei astfel de taxe. "Cunosc toate proiectele de mediu, dar despre cel anuntat de directorul general al RADET nu stiu nimic", ne-a declarat Mihai Toti, directorul Administratiei Fondului de Mediu. Chestionat, Virgil Ramba ne-a declarat ca e posibila o astfel de taxa pentru detinatorii de centrale termice proprii abia dupa 2007, cand legislatia romaneasca va fi armonizata cu cea europeana. in consecinta, a spus Ramba, nimic nu se taxeaza pana cand va aparea o legislatie in acest sens.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.