Aparut in acest an, filmul "Batman Begins" este ultima pelicula din seria Batman. in Romania, premiera va avea loc la inceputul lunii viitoare. Costumul pe care il foloseste Batman a fost produs in Canada, la Edmonton, si a fost prezentat de un roman
Aparut in acest an, filmul "Batman Begins" este ultima pelicula din seria Batman. in Romania, premiera va avea loc la inceputul lunii viitoare. Costumul pe care il foloseste Batman a fost produs in Canada, la Edmonton, si a fost prezentat de un roman, ales in urma unui casting la care au participat peste 100 de barbati.
In Canada, a avut loc aseara premiera mondiala a filmului. Reprezentantii Warner Bros, celebra companie de la Hollywood care a produs filmul, au venit la Edmonton pentru a organiza conferinta de presa oficiala dinaintea premierei si pentru a prezenta in cadrul unei fastuoase festivitati noul costum al lui Batman, lucrat de o firma specializata din oras.
La Edmonton s-a organizat si un casting pentru alegerea unui barbat care sa prezinte costumul lui Batman pentru premiera mondiala. De aici incolo, Sorin Mihailovici, fost jurnalist in Romania, plecat din tara acum cativa ani, isi incepe povestea formidabila: "intamplator, prin-tr-un cunoscut, care a tras de mine sa merg acolo, m-am dus si eu la concurs. in mod incredibil,
organizatorii castingului m-au ales pe mine! Din vreo 100 de candidati. Asa ca, pentru premiera mondiala a filmului, eu am fost ales sa prezint costumul in fata presei".
La 28 de ani, Sorin si-a castigat dreptul la celebritate. Tot el a avut ultimul cuvant, cu aer si sarm de gluma: "Sunt fericit! Hollywood-ul ma asteapta... Glumesc!". Pentru prestatia sa, romanul a incasat si un cec consistent.
Sorin Mihailovici a absolvit ANEFS in Romania, cu specializarea fotbal. A lucrat in tara ca jurnalist, la mai multe publicatii, intre care Sportul Romanesc si Gazeta Sporturilor. in urma cu mai multi ani a plecat din Romania si s-a stabilit in Canada, la Edmonton, unde lucreaza la un post de radio care emite pentru comunitatea romaneasca.



Costumul a costat 20.000 $

* este produs de firma IMC, cu o vechime de 25 de ani in bransa;

* a costat 20.000 $;

* e croit pentru o persoana de 2 metri si cu o greutate de 105 kilograme;

* Joel Leveille, proprietarul firmei, a declarat: "Niciodata nu am facut un costum mai sofisticat precum acesta";

* Designerii Michael Wallace si Brian McIlvride spun, la randul lor: "Nu am mai lucrat niciodata atat de bine cu un model neprofesionist".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.