In urma cu sapte ani am nascut prematur un baietel, cu o greutate de 1.800 g. L-am luat acasa cu semnatura. Dupa trei zile, a trebuit sa-l internez la Spitalul Victor Gomoiu, de urgenta. in urma analizelor, s-a constatat ca baietelul meu are meningit
In urma cu sapte ani am nascut prematur un baietel, cu o greutate de 1.800 g. L-am luat acasa cu semnatura. Dupa trei zile, a trebuit sa-l internez la Spitalul Victor Gomoiu, de urgenta. in urma analizelor, s-a constatat ca baietelul meu are meningita cu Klebsiella, un microb intraspitalicesc. Diagnosticul a fost: meningita ventriculara vindecata, hidrocefalie - in evolutie, MIE. De un an i s-a mai adaugat un diagnostic: epilepsie partiala-generalizata, necesitand un nou tratament. Baietelul meu nu-si tine capul, nu merge, nu sta in sezut, nu vorbeste.
Nu am nici cel mai mic ajutor si sprijin pentru el. Din cauza bolii, necesita ingrijire speciala si regim alimentar. Nu beneficiaza decat de o alocatie dubla de 420.000 lei, care nu-mi ajunge nici macar pentru pampersi. Problema care m-a determinat sa apelez la dv. este ca noile legi m-au dat peste cap, nestiind unde sa ma mai duc. Daca pana acum macar retetele cu medicamentele le luam gratuit, acum trebuie sa pla-tesc luna de luna o diferenta de bani, de care eu nu dispun. Va rog sa ma ajutati, ca macar de medicamentele de care are atata nevoie sa beneficieze gratuit.
Simona Stancu, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.