Ieri, la Judecatoria sectorului 1 s-a trecut in condica instantei sentinta data omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu (foto) in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare. Afaceristul a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru uz d
Ieri, la Judecatoria sectorului 1 s-a trecut in condica instantei sentinta data omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu (foto) in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare. Afaceristul a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru uz de fals si la doi ani pentru fals in declaratii, dar in acest ultim caz fapta s-a prescris.
Vintu a fost trimis in judecata deoarece ar fi declarat ca banii folositi pentru constituirea capitalului social al BID ar proveni din economii personale depuse la FNI.
Avocatul Marian Nazat a precizat pentru Libertatea: "Vom declara apel. inca nu ma pot pronunta cu privire la decizia Judecatoriei fiindca nu cunosc motivarea. Sunt curios sa vad motivarea sentintei deoarece la dosar nu exista nici o proba de vinovatie, din toate probele existente rezultand ca Sorin Ovidiu Vintu a avut unitati de fond la FNI".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.