Doua agentii de inchirieri de avioane, GE Commercial Aviation Services si ILFC, au comandat aparate Boeing, cu ocazia Salonului International Aeronautic, in valoare de 4 miliarde de dolari (3,3 miliarde de euro), se arata intr-un comunicat AP. GE Com
Doua agentii de inchirieri de avioane, GE Commercial Aviation Services si ILFC, au comandat aparate Boeing, cu ocazia Salonului International Aeronautic, in valoare de 4 miliarde de dolari (3,3 miliarde de euro), se arata intr-un comunicat AP. GE Commercial Aviation Services, intreprindere a grupului american General Electric, a anuntat cumpararea a 20 de Boeing-uri 737, in valoare de 910 milioane de euro, ce vor fi livrate intre 2006 si 2008. Firma International Lease Finance Corporation, filiala a companiei de asigurari American International Group, a anuntat si ea achizitionarea a 28 de modele Boeing, cu o valoare totala de 2,4 miliarde de euro. Din 1977 pana in prezent, aceasta firma a cumparat peste 678 de Boeing-uri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.