Companii de renume din Marea Britanie au venit la ExpoApa pentru a se intalni cu parteneri romani in scopul dezvoltarii de proiecte din domeniul apei, ambele tari fiind interesate de dezvoltarea cooperarii in acest sector, a declarat Vasile Ciomos, p
Companii de renume din Marea Britanie au venit la ExpoApa pentru a se intalni cu parteneri romani in scopul dezvoltarii de proiecte din domeniul apei, ambele tari fiind interesate de dezvoltarea cooperarii in acest sector, a declarat Vasile Ciomos, presedintele Asociatiei Romane a Apei (ARA).
"British Water viziteaza Romania cu o delegatie de experti in domeniul apelor pentru a dezvolta cooperarea intre reprezentantii industriei apei din Marea Britanie si Romania. De altfel, British Water si ARA au mai colaborat si cu alte ocazii, in prezent organizatia britanica implicandu-se in desfasurarea unor simpozioane la ExpoApa", a spus Vasile Ciomos.
British Water este o organizatie importanta in industria apelor uzate din Marea Britanie, reprezentand 200 dintre cele mai active companii din sector. Reprezentantii British Water vor prezenta programe de cooperare pentru furnizarea de solutii personalizate pentru probleme de ordin tehnic, financiar, juridic sau administrativ asociate proiectelor din domeniul apelor.
Misiunea organizata de British Water in Romania, in perioada 14-17 iunie, aduce la Bucuresti o delegatie de experti in domeniul apelor, inclusiv oficiali guvernamentali din partea UK Trade & Investment, Departamentul de consiliere in domeniul comertului al Guvernului britanic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.